Ön Kayıt Formu Okulumuza Yetenek Sınavı ile 60 Öğrenci Kabul Edilecektir

Mustafa İlboğa Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi Hafızlık Projesi kapsamında 60 erkek öğrenci alacaktır. Okulumuz pansiyonlu bir okuldur. Her ülkeden ve Türkiye'nin her ilinden 8. sınıfı yeni bitirmiş, hafızlık belgesine sahip ve Lise 1. sınıfa devam edecek öğrenciler okulumuzun öğrenci seçeceği yetenek sınavına başvurabilir.
Yetenek Sınavı hafızlık üzerine yapılacaktır. Yetenek sınavı puanının %70 alınarak ve bu puana Ortaokul Başarı puanının %30 eklenerek başvuran adaylar arasında sıralama yapılacaktır. Başarılı olan ilk 60 aday asil olarak kayıt hakkı kazanacak , diğerleri yedek olacaktır.

Başvurular:10-29 Haziran 2020 arasında yapılacaktır. Sınav Tarihi: 1 Temmuz 2020 tarihinde okulumuz internet sitesinden yayınlanacaktır.

Başarılı olan öğrencilerimize her ay karşılıksız burs verilecektir. Okul pansiyonumuz yetenek sınavını kazanan öğrencilere ücretsizdir.

Yetenek Sınavına gelirken getirecek belgeler:

1. Kimlik Belgesi Fotokopisi
2. Hafızlık Belgesi Fotokopisi
3. Mezun olduğu ortaokuldan Alacağı öğrenim belgesi

Ön Kayıt için aşağıdaki bağlantıdan ilgili formu doldurunuz.

Yayın: 10.06.2020 - Güncelleme: 30.11.2020 14:52 - Görüntülenme: 5307