T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / MERAM - Mustafa İlboğa Anadolu İmam Hatip Lisesi

G-1 Proje Kütüphane Okul

Ara

Sevgili öğrencilerimiz,

Kütüphane Okul projemiz kapsamında bu hafta ki kitabımız olan İRADE EĞİTİMİ ile ilgili tahlil-analiz ve durum değerlendirme sınav bağlantısına içerikten ulaşabilirsiniz.

Ara

Kütüphane Okul proje kapsamında Mustafa Kutlu'nun Uzun Hikayesini okuduk.

Kas

Küütüphane Okul Projemiz kapsamın da çalışmalarımız tüm hızıyla sürmektedir.

Ağu

İstanbul Üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr Adem hocamız kitaplarını okulumuza bağışlamıştır.

Tem

Okulumuz öğrencileri için yaz tatili okuma programı

Okulumuz öğrencileri yaz tatilinde Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri tarafından belirlenen kitapları okuyup kitap özetlerini çıkartıp kitapları analiz edecekler. Böylelikle öğrencilerimiz kitap okuma kültürü elde etmiş ve yaz tatilini iyi değerlendirmiş olacaklar.

Ekm

okulumuz ve Kütüphanemiz iç içe olacak , kütüphanemizin sınır olmayacak, görevlisi olmayacak, kitaplar arkadaşımız yoldaşımız olacak

Ekm

Okul kütüphanemiz öğrencilerimizin ve Velilerimizin desteğiyle yeniden düzenleniyor. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz "Okuyan 7 ler" grupları ile birlikte okuma listeleri hazırladılar ve kampanyalar düzenleyerek kütüphanemizi gözden geçirerek yeniden düzenlediler.

Ekm

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı zümresi Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce "Okuyan 7 ler Kitap Okuma Etkinliği" yapılmaya başlanmıştır. bu kapsamda Kitap kurtları yarışıyor, film izleme etkinliği ve şiir ezberleme çalışmaları yapılmıştır.