Tem

YETENEK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI. KESİN KAYITLARLA İLGİLİ GEREKLİ BİLGİLER OKUL WEB SİTESİNDEN PAYLAŞILACAKTIR.

Tem

12-13 TEMMUZ 2023 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN HAFIZLIK YETENEK SINAVI RANDEVU LİSTESİDİR.

LÜTFEN LİSTEDE BELİRTİLEN RANDEVU GÜN VE SAATİNDE OKULUMUZDA HAZIR BULUNUNUZ.

Ramazan Ayında Öğrencilerimiz Mesleki Uygulamalar Çerçevesinde 50 Farklı Camide 70 Öğrencimiz İmam-Hatiplik,  Müezzin-Kayyımlık, Mukabele Okuma Gibi Farklı Görevleri İcra Etmektedirler. Ayrıca 16 Öğrencimiz 2 Camide Hatimle Teravih Namazı Kıldırmaktadırlar.

Uzman Vaiz Mustafa ALTINKESER "PERŞEMBE SOHBETLERİ" Kapsamında 09/03/2023 PERŞEMBE günü saat:20;00'de okulumuz mescidinde öğrencilerimizle biraraya gelecek.

Berat Kandili programında  duaları yapılmak üzere, depremde hayatlarını kaybeden kardeşlerimiz tüm şehitlerimiz depremde hayatını kaybeden eğitim camiasındaki kardeşlerimiz okulumuza kurulduğu andan itibaren maddi ve manevi yardımlarda bulunan Bütün kardeşlerimiz için okulumuzda hizmet eden öğretmenlerimiz idarecilerimiz temizlik personelimiz bütün çalışanların da geçmişten ruhları için bir Hatmi Şerif okuduk.

Rabbim kabul eylesin.

ÖĞRENCİLERİMİZ DEPREMZEDELER İÇİN KAN BAĞIŞINDA BULUNDULAR. RABBİM KABUL EYLESİN. AMİN

PANSİYONDA KALAN ÖĞRENCİLERİMİZ OKULDAN TOPLADIKLARI KIYAFETLERİ GÖDENEDE BULUNAN GENÇLİK MERKEZİNE TESLİM ETTİLER.

HAFIZ ÖĞRENCİLERİMİZLE YATSI NAMAZI SONRASI HATİM OKUDUK. DEPREM BÖLGESİNDE YAŞAMINI YİTİREN TÜM KARDEŞLERİMİZİN MEKANI CENNET MAKAMI ALİ OLSUN.DEPREM BÖLGESİNDE AFETZEDELERİMİZE RABBİM SABIR VERSİN.RABBİM ÜLKEMİZİ,İSLAM ALEMİNİ HER TÜRLÜ BELA VE MUSUBETLERDEN MUHAFAZA EYLESİN.AMİN

Haz

Üniversite sınavlarına girecek öğrencilerimiz için Sınav esnasında neler yapılmalıdır? Uzman Ali Bozgedik hocamız anlatacak

Hedef 2022 çalışmalarımız kapsamında ara tatilde hız kesmeden devam etmektedir.

Yoğun programımız deneme ve soru çözümü ile sürmektedir.

وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوٰى Ramazan ayının bereketi, hafız öğrencilerimize özel bir yarışma Kitabımız Türkçedir.

Müracaatlar Yusuf Taşçı ve Sadık Büyükkeleş hocalara yapılacaktır.

Yarışmaya katılacak öğrencilere kitap temin edilecektir.

Haftalık çalışma kontrolü yazılacaktır.

Ramazan ayında sonra sınav yapılacaktır

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü özgün bir uygulamayı hayata geçiriyor.

Genel Müdürlüğümüz Ar-Ge ve Projeler Daire Başkanlığı "Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı" adıyla yeni bir özgün ve model uygulamayı hayata geçirmektedir. Program pansiyonu olan Anadolu İmam Hatip Lisesindeki öğrencilerimize, ülkemizin farklı il ve bölgelerinin tarihî ve kültürel zenginliklerini tanıtma, farklı kültür çevrelerinde yetişmiş öğrencilerin sosyo-kültürel açıdan birbirlerini tanımalarını sağlama, kardeşlik duygularının gelişmesine katkıda bulunma, toplumsal sorumluluk ve gönüllülük faaliyetlerine katılma amacıyla hazırlanmıştır.

Pansiyonu olan Anadolu İmam Hatip Liseleri 11 Şubat - 08 Mart 2022 tarihleri arasında Genel Müdürlük Kalite Takip Sistemi (KTS) üzerinden Programa başvurabilecektir. Başvuruları kabul edilen projelere destek sağlanacaktır. Program çağrısının kapsamı, kimlerin başvuru yapabileceği, proje başvuru süreci ve diğer hususlar Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı Çağrı Rehberinde (Rehber için http://dogmprojeler.meb.gov.tr/ProjeDetay.aspx?id=16) yer almaktadır.

Sayın Velilerimiz, Hayırsever Kardeşlerimiz; Paylaşma ve dayanışma ayı Ramazan-ı Şerif'e vasıl olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizler ile beraber bu Ramazan'da ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardım elimizi uzatalım. Bu vesileyle okulumuzda başlatmış olduğumuz "İNFAK" kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz. Yapılacak yardımlar infak,zekat, fitre veya sadaka olarak belirtilirse niyete uygun bir şekilde dağıtımı da yapılmış olacaktır. Yapılacak yardımlar ihtiyaç sahibi öğrencilerimize verilecektir. Yardımların makbuzları hayırseverlere bizzat gönderilecektir. Desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyoruz. Rabbim şimdiden yaptığınız ve yapacağınız yardımları kabul etsin.

OKUL AİLE BİRLİĞİ HESAP VE İBAN NUMARALARIMIZ