C-5 Akademik Okul Tanıtım-Afiş

Okulumuz ile ilgili tüm reklam ve tanıtım görsellerine, tanıtım filmlerimize aşağıdaki dosya kısmından veya ilgili bağlantı çizgilerinden ulaşabilirsiniz.

Yeni yüzümüz...

Haz

Okulumuz tanıtım filmi çekildi. Emeği geçen herkese ve özellikle okul idaremize müteşekkiriz.

Okul afişimiz

Okul koridorlarımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Sistemi Şubat Ve Mart Ayları Yapılacak Faaliyetler kapsamında okulumuzun uygun bölümleri çeşitli görsel malzemeler ile donatıldı. Okulumuzun zemin katı öğrencilerimizin görüp ders alacağı ve bilgi edinecekleri biçimde 10 Kıraat İmamının, onların talebelerinin ve ravilerinin isimleri duvarlarımıza asıldı.  Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan temin edilen 26 farklı dile tercüme edilmiş Kur'an-I Kerimler bunun yanında ülkemizde basılmış olan Elifba cüzleri, Tecvid kitapları, Kur'an-I Kerim ve Kıraat ile alakalı olan kitaplar sergilenerek Kur'an-I Kerim ve Kıraat koridoru oluşturuldu.  Edebiyat koridorumuzda da ülkemize hizmet etmiş ve tüm insanlarımızca bilinen Necip Fazıl Kısakürek, Arif Nihat Asya, Cemil Meriç ve Yedi Güzel Adam da bulunan edebiyatçılarımızın şiirleri ve sözleri sergilendi. Koridorumuzda Mehmet Akif Ersoy'un hayatı konulu Fotoğraf sergisi yapıldı. Okulumuzda matematik köşesi de oluşturuldu, burada geometriye dair formüller aynı zamanda Pi sayısının gizemi nedir? Pi Günü ne zamandır gibi bilgiler öğrencilerimize matematik koridorunda aktarılmaya çalışıldı. Koridorlarımız Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz tarafından çok beğenildi.