C-6 Akademik Basın-Yayın

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinliğimiz Konya Yeni Haber gazetesinde yayınlandı. Basın kuruluşumuza teşekkür ediyoruz.

Okulumuz Mustafa İlboğa Hafızlık Anadolu Imam Hatip Lisesi öğrencilerinin ramazan ayı etkinlikleri ulusal ve yerel basında yer aldı

Bağlantılara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Okulumuzun Hacı Veyiszade Mustafa Kurucu Hocaefendinin ölüm yıl dönümü anması için hazırladığı film 5 şubat cuma günü gün boyu kontv ekranlarında yayımlandı.

Basın yayın organlarımızın alaka ve tevecüühlerinden dolayı teşekkür ederiz.

OKULUMUZU ZİYARET EDEN EĞİTİMCİ YAZAR ALİ ERKAN KAVAKLI HOCA AKİT GAZETESİNDEKİ KÖŞESİNDE OKULUMUZ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ YAZDI.

MALEZYA İSLAMİ İLİMLER ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ DOÇ.DR. SAİM KAYADİBİ HOCA DA MİLAT GAZTESİNDEKİ KÖŞESİNDE OKULUMUZU ANLATTI.

HABER LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ.