T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / MERAM - Mustafa İlboğa Anadolu İmam Hatip Lisesi

C-7 AKADEMİK Hedef 2022

Mrt

Üniversite Hazırlık bağlamında motivasyon etkinliklerimiz sürmektedir.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlediği Üniversiteler tanıtım etkinliğine katıldık.

Şbt

9 ve 10.sınıftan bir grup öğrencimiz ÖNDER'in düzenlediği Kastamonu Ilgaz dağları gençlik kampıona katıldılar. Organizasyon için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Pazar günü okuldan ayrılıp pazartesi sabahı Murad Hüdavendigar Uluslararası Aihl'ye vardık. Kamp programımız sabahları üniversite hazırlık süreci, öğleden sonra tarihi yerleri gezerek sürdü. Teleferik ile Bursa Uludağ gezisi, Yıldırım Beyazıt Camii ve Yıldırım Beyazıt Han Türbesi ziyareti yaptık. Oğuz türklerinden kalan Cumalıkızık köyü ve tarihi evlerini gezdik. Öğrencilerimiz Osman Gazının oğlu Alaaddin Paşa (Baş Ağa, 1332), Hüdavendigâr'ın oğlu Savcı Bey (1385), Orhan Gazi ve Asporça Hatun'un oğlu İbrahim Bey, Asporça Hatun türbeleri ziyaret ettiler. Hafızlar Regaib kandilini Bursa Ulu Camide ihya ettiler. Cuma günü akşam Konya'ya dönüş yaptık.

Ock

Üniversite hazırlık sürecinde öğrencilerimizle Bursa kamp programı yapıyoruz.

Ara

11. sınıflar için YKS hazırlıklarını başlatıyoruz.

Okulumuz çok amaçlı salonumuzda çarşamba günü yapılan seminerde öğrencilerimize kariyer danışmanlığı, meslek seçimi, yks süreci, motivasyon, stratejik çalışma başlıklar altında sunum yapıldı.

kariyer rehberi yazarı kariyer Danışmanı Değerli hocamız Ali Bozgedik hocamıza teşekkür ediyoruz

Mrt

YKS Hedef 2023 kapsamında 11. sınıf velilerimizle üniversite hazırlık programı bilgilendirme kapsamında kahvaltı buluşması yaptık.

Ekm

Edebiya Öğretmenimiz Ahmet Şahin ve Rehber Öğretmenimiz Mahmut Sami Ağaçcı deneme sınav sonuçlarının teknik analizi için öğrencilerimizle biraraya gelerek durum değerlendirmesi yaptılar.