D-2 Etkinlikler Ziyaret

Medeniyetimizin izinde proje kapsamında İstanbul da bulunan manevi numaralarımızı Ziyaret ettik. Okuma grubumuzun gerçekleştirdiği ziyarette okulumuzda ilgili tanıtım vebilgi paylaşımında bulunuldu.

Bir grup öğrencimizle Konya da bulunan Özel Harekat şubesine ziyaret gerçekleştirdik. Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz.

Okulumuz Mi-Teknik Robotik kodlamaGrubu Mehmet Zahit Kotku İmam Hatip  Lisesi Genç Maker's grubunu ziyaret ettiler.

Yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Genç Makers grubu kısa bir birifing verdi.

Okul Pdr Merkezimizin mihmandarlığında öğrencilerimiz Elmas Kuran Kursuna ziyaret gerçekleştirdiler. Kurs Müdürü Mustafa Selek Hocadan kursla ilgili bilgi alarak fikir alışverişinde bulunuldu. Mustafa Selek hocaya teşekkür ederiz.

Ağu

OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ALİ ERBAŞ'I ZİYARET ETTİ. MÜDÜRÜMÜZ TARAFINDAN KENDİLERİNE OKULUMUZ VE HAFIZLIK PROJE ANADOLU IMAM HATİP LİSELERİ ARZ EDİLDİ.