D-4 Etkinlikler Yarışmalar

9. 10. ve 11. sınıflar arasında dijital oryantring yarışması.

Yarışmamız büyük bir heyecanla yapıldı. Ayrıntılar haberimizin detayında.

May

Okulumuz robotik kodlama Kulübü uygulama tasarım yarışması düzenliyor uygulamasını tasarlayıp Google Play Store a atan her öğrenciye ödül vereceğiz buna ilaveten en çok indirim yapılan 1. 2. Ve 3. Uygulamalara özel ödüller verilecektir tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz

Okulumuz öğrencileri Kuranı Kerim hafızlık yarışmasında temsil eden Muhammed Bulut 1. yüzünden okumada temsil eden M.Hulusi Bilici 3. olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuz Mustafa ilboğa Anadolu İmam Hatip Lisesi, Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni Raşit Keskin hocamız öğrencilerimizle birlikte "40 Kavram Etkinlikleri" gerçekleştirdiler. Bu etkinlik kapsamında, Raşit Keskin hocamız öğrencilerimizle, Doğruluk, Dürüstlük, Cesaret, Özgüven, Diğergamlık, Yardımseverlik gibi kavramlar hakkında kitap okumaları ,şiir dinletileri, doğa yürüyüşleri, panel ve konferanslar gerçekleştirdiler.

Okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Hüseyin BAYLAV  tarafından  okulumuzda 40 Hadis yarışması düzenlendi.  Bu yarışmayla öğrencilerimize; İslam'ın temel kaynaklarından olan hadis ve sünnetin önemini kavratmak, hadis metinlerini okuma ve anlama yeteneği kazandırarak hadisler ışığında güncel olayları doğru yorumlamalarına yardımcı olmak, ahlâkî değerleri kazandırmak ve bu değerlerin oluşmasında hadislerin rolünü fark ettirmek; meslekî bilgi, beceri ve yeteneklerinin gelişmesine katkı sağlayarak özgüven kazandırmak amaçlandı.  Yarışmalar öncelikle sınıf düzeylerinde yapıldı. Sınıflarında birinci olan öğrencilere ödül verildi.