D-6 Etkinlikler Sportif

Milli Sporcu Antrenör Özden Kan hocamızın liderliğinde öğrencilerimize karate kursu programı yaptık. Okul spor salonumuzda haftalık olarak eğitim alan öğrencilerimizle kursumuz tüm hızıyla sürmektedir.

Özden Kan Hocamıza teşekkür ediyoruz.

Ağu

Mustafa ilboğa Anadolu İmam Hatip Lisesi Gençlik ve Spor kulübümüz kuruldu. Başta futbol olmak üzere basketbol, voleybol ,masa tenisi ,satranç, güreş ve diğer atletizm branşlarında Amatör Spor Kulüpleri ile karşılaşmalar ve müsabakalar yapılacaktır. Yarışmalara katılacaktır.Okulumuz ve gençlerimiz adına hayırlı olsun diyoruz.

Okulumuz Mustafa İlboğa Hafızlık Anadolu Imam Hatip Lisesi güreş takımı okullar arası yapılan güreş musabakalarinda Ahmet Ali Cengiz 45 kiloda  Konya 2. si , 48 kiloda Talha Yılmaz Konya 1. si, 51 kiloda Murathan Karakaya Konya 3. sü,  55 kiloda Muhammet Sait Aksakal Konya 2. si, yine 55 kiloda Enes Malık Yıldırım Konya 3. sü, 60 kiloda Yasir Kaya Konya 2. si, 60 kiloda Bahadır Gür Konya 3. sü, 71 kiloda Recep İngit Konya 2. si, 71 kiloda Hasan hüseyin Ak Konya 3. sü Ahmet Köylü Konya 3. sü , 80 kiloda Nazif Küçük Konya 1. si, 110 kiloda Furkan Aykaç Konya 1. si oldular.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

OKULUMUZDA FUTBOL , GÜREŞ VE SATRANÇ TURNUVALARI DÜZENLENDİ .

TURNUVALARDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLER VERİLDİ. FUTBOL TURNUVASINDA RAKİPLERİNİN TÜMÜNÜ YENE 9-C SINIFI ŞAMPİYON OLDU. TALHA YILMAZ 55 KİLODA, NAZİF KÜÇÜK 80 KİLODA, FURKAN AYKAÇ 110 KİLODA BİRİNCİ OLDULAR. ŞERAFETTİN KARABULUT SATRANÇ YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLDU. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİMİ GO KART İLE ÖDÜLLENDİRDİK.

ÖĞRENCİLERİMİZİN SPORTİF FAALİYETLERİNİ DESTEKLEMEK İÇİN OKUL BAHÇEMİZE VOLEYBOL, BASKETBOL, FUTBOL SAHALARI VE AKIL ZEKA SINIFI OLUŞTURDUK. ÖĞRENCİLERİMİZ BEDEN EĞİTİMİ DERSLERİNDE VE BOŞ VAKİTLERİNDE SPOR SAHALARINDA FUTBOL, VOLEYBOL VE BASKETBOL MÜSABAKALARI YAPTILAR.