G-2 Proje Kütüphanede Şenlik Var

Hadi bakalım Sevgili Hafızlar! Dünya ezan okuma birincisi Muhsin KARA"nın röportajını çeviri yarışması düzenledik.

Arapça Öğretmenimiz Hüseyin BAYLAV Hocamızın beğendiği çeviriye okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Ahmet Demirbaş  ERDEMLİ YAŞAMA SANATI isimli kitabını imzalı verdi.

Arapça röportajın çevirisini en iyi yapan 9.Sınıf öğrencisi Eyüp Furkan EROĞLU ve Röportajı Türkçe çok iyi ifade eden Muhammed MÜDELLEL imzalı kitap kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

ropörtaja aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Aşik Veysel'e sormuşlar, "Üstad dünyadan ne anladın?" Say ki bir pazar yeri dolaştım, "Üç metre bez aldım, gidiyorum ''Gözünü açıyorsun Doğdu Gözünü kapatıyorsun Öldü " diyorlar. İşte bu göz kırpsa "Ömur" diyorlar...... Saygıyla anıyoruz 21 Mart 1973

Konya Lisesi Edebiyat Öğretmeni Sn.Raşit Keskin ve Analitics grup başkanı Sn. Altan Büyükyılmaz okulumuza ziyaret gerçekleştirdiler.

Sn. Altan Büyükyılmaz öğrencilerimize gelecek ve şimdiye dair yaşam tecrübelerinden paylaşımlarda bulundu.

Oldukça verimli geçen toplantı için Sn.Raşit Keskin ve Altan Büyükyılmaz hocalarımıza teşekkür ediyoruz.